Széchenyi 2020
Bezár
Újdonság Egyenesen a gyártótól Magas hatásfok A tűz varázsa otthonában!
kandallók, tűzterek
kiváló ár-érték arányban,
egyenesen Magyarországról!
  • Magas hatásfok - kevesebb fafelhasználás
  • Alacsony károsanyagkibocsájtás - tisztább levegő
  • Kíváló minőség és megbízhatóság - 5 és 7 év garancia
  • Legújabb magyar tervezés és gyártási technológia

 

Technical® tűzterek

Miért a Technical?

A Technical céljául a lehető legjobb minőségű, leghosszabb élettartamú tűzterek, kandalló betétek, kandallók, hődobok és kandallóburkolatok gyártását és forgalmazását tűzte ki. Arra törekszünk, hogy kandallóink "A tűz varázsa otthonában" jelmondatnak megfeleljenek!

Vevőinket egyedülállóan nagy falvastagságú, magas hőleadó felületű, kiváló anyagminőségű és a technológiai fejlődéssel lépést tartó kandallókkal, tűzterekkel tudjuk kiszolgálni. Az összes Technical öntvény, öntöttvas, vízteres és vízköpenyes, valamint evolúciós tűztér magyar termék. A kandalló és kandallóbetét gyártásban szerzett 20 év tapasztalatunk garantálja a megbízhatóságot és a kiváló minőséget. Tűztereinkre 5 és 7 év garanciát biztosítunk.

Tűztereink kategóriájukban a legújabb és legszigorúbb TÜV európai normás vizsgálatokon a lehető legjobb minősítést kapták. Vízteres, vízköpenyes és öntöttvas és EVO tűztereink a megfelelő fűtéstechnológiai kiegészítőket használva 80% feletti hatásfokra képesek, amely az elérhető legmagasabb százalék.

Termékválasztékunk és partnereink sora folyamatosan bővül: Angliától kezdve a Dél-afrikai Köztársaságig egyre növekszik az érdeklődők köre. További információért keressen minket elérhetőségeinken, illetve bemutatótermünkben!

PDF termékkatalógus Értékesítési pontok Partner regisztráció